Giriş Kayıt
Mark Gao

Mark Gao


Yapımcı, Senarist

Mark Gao, yapımcı, senarist.

Yarını Yok (2017), Taşıyıcı: Son Hız (2015), Dokuz Canlı Bay Tüylü (2016), Replikalar (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Replikalar
2018 Suç Yapımcı 5.4 11,460

Yarını Yok
2017 Aksiyon Yapımcı 5.7 9,664
2016 Aksiyon Yapımcı 5.8 93
2016 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,563

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 Komedi Yapımcı 5.3 17,967
2016 Korku Yapımcı 4.8 427

Taşıyıcı: Son Hız
2015 Aksiyon Yapımcı 5.2 35,820
2014 Animasyon Yapımcı 5.7 122
2011 Gerilim Yapımcı
Senarist
6.2 16
2010 Aksiyon Yapımcı 3.4 226
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019