Giriş Kayıt
Ezgi Baltas

Ezgi Baltas


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Müzisyen

Ezgi Baltas, oyuncu yönetmeni, casting, müzisyen.

Yeraltı (2012), Beş Kardeş (2015), Bizim Büyük Çaresizliğimiz (2011), Abluka (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 241
2015 Dram Casting 6.2 403
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 505
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 447

Abluka
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 2,377
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 419
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 2,596
2015 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 5.9 11
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 552
2014 Dram Müzik 5.8 287

Sesime Gel
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 240

Kumun Tad
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.4 169
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 305

Deniz Seviyesi
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 485
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 411
2013 Dram Casting 5.8 443
2013 Dram 7.1 1,669
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 419
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 244
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 2,273
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,447
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 292
2012 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.0 198
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 5,500
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 2,729

Unutma Beni İstanbul
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 268
2009 Dram Casting 5.5 108
Dizi Altyazıları
Arrow (3,286) Vikings (2,654) The Flash (2,634) Doctor Who (1,597) Outlander (1,397) Supergirl (1,110) Supernatural (1,017) La Casa de Papel (973) Titans (926) The Big Bang Theory (900)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018