Giriş Kayıt
Tia Lynn Ballard

Tia Lynn Ballard (36)


Oyuncu

Tia Lynn Ballard, 11 Mayıs 1986 Paris, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Yaz Savaşları (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1986
Doğum Yeri: Paris, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Tial Ballard | Tia Ballard
Takma İsmi: T-Bird Lizzy
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 7.0 220
2021 Animasyon Oyuncu 7.2 821
2021 Animasyon Oyuncu 7.9 195
2020 Animasyon Oyuncu 7.3 298
2020 Animasyon Oyuncu 7.8 317
2019 33 Animasyon Oyuncu 7.5 6,513

Enen no Shoubouta
2019 Animasyon Oyuncu 7.6 8,133
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 6,861
2019 33 Animasyon Oyuncu 6.4 680
2018 Animasyon Oyuncu 7.9 1,544
2018 Animasyon Oyuncu 8.1 11,551
2018 Animasyon Oyuncu 6.6 2,013
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 2,271
2017 31 Animasyon Oyuncu 6.8 2,242
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 8,796
2015 29 Animasyon Oyuncu 7.3 19,887
2015 Animasyon Oyuncu 6.5 502
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 10,999
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 1,862
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 2,290
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 4,226
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 189
2013 27 Animasyon Oyuncu 7.1 3,067
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 745
2013 27 Animasyon Oyuncu 6.7 1,877
2013 27 Animasyon Oyuncu 7.1 4,183
2013 Animasyon Oyuncu 9.0 380,366
2013 Animasyon Oyuncu 7.5 7,617
2012 26 Animasyon Oyuncu 6.9 16,271
2012 26 Animasyon Oyuncu 7.0 2,205
2012 26 Animasyon Oyuncu 6.0 1,220

Ejderha Çağı: Arayıcı'nın Yükselişi
2012 26 Animasyon Oyuncu 5.7 3,008
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 495
2011 25 Animasyon Oyuncu 6.9 5,141
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 1,647
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 923
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 1,391
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 25,390

Yaz Savaşları
2009 23 Animasyon Oyuncu 7.4 30,189

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 23 Animasyon Oyuncu 7.9 22,513
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 171,714
2009 Animasyon Oyuncu 8.2 19,430
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 184
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 142
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 439
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 313
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023