Giriş Kayıt
Bob Rose

Bob Rose


Yapımcı, Özel Efekt

Bob Rose, yapımcı, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman
Editorial Department
Yapımcı
4.7 507
2013 Komedi Özel Efekt 6.6 689

Dehşet Kaseti
2013 Korku Editör 6.1 32,935
2010 Dram Çeşitli 5.9 103

Tezgahtarlar II
2006 Komedi 7.4 123,890
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019