Giriş Kayıt
Nathan Sloan

Nathan Sloan (31)


Kameraman, Sanat Bölümü

Nathan Sloan, 23 Aralık 1986 Fort Smith, Arkansas, ABD doğumlu kameraman, sanat bölümü.

(2011) Katliam Gecesi (2011), (2014) Tek Aşkım (2014), (2011) Hollywood Seks Savaşları (2011), (2011) The Lie (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1986
Doğum Yeri: Fort Smith, Arkansas, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gizem Kameraman 4.6 389

Kaptan Fantastik
2016 30 Komedi Kameraman 7.9 148,297
2015 29 Gerilim Kameraman 6.1 425

Tek Aşkım
2014 28 Komedi Kameraman 7.1 29,997
2014 28 Gizem Kameraman 6.4 122
2014 Reality-TV Kameraman 6.9 466
2014 28 Bilim-Kurgu Kameraman 4.8 175

Katliam Gecesi
2011 25 Korku Kameraman 6.5 76,869

Hollywood Seks Savaşları
2011 25 Komedi Kameraman 3.3 931
2011 25 Komedi Sanat Bölümü 3.2 330
2011 25 Dram Kameraman 5.0 575

Paten Diyarı
2010 24 Dram Sanat Bölümü 5.8 2,045
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018