Giriş Kayıt
Aaron Serna

Aaron Serna


Senarist

Aaron Serna, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist 7.8 438
2012 Komedi Senarist 6.1 1,552
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,695
2012 Komedi Çeşitli 7.4 9,723
2005 Dram Çeşitli 7.6 213,558
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019