Giriş Kayıt
Mario Moise Fontaine

Mario Moise Fontaine


Oyuncu

Mario Moise Fontaine, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

En Uzun Hafta
2014 Komedi Oyuncu 5.4 10,317

Acı Reçete
2013 Suç Oyuncu 7.1 165,502

Arada Kalan
2012 Dram Oyuncu 7.5 24,865

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 135,744

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 5.7 74,673
2011 Dram Oyuncu 7.0 17,954
Dizi Altyazıları
Vikings (4,013) Arrow (2,535) The Flash (2,319) Supernatural (1,659) Titans (1,652) Doctor Who (1,492) Outlander (1,389) The Gifted (1,123) The Big Bang Theory (1,095) La Casa de Papel (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018