Giriş Kayıt
Alexandria Storm

Alexandria Storm


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Alexandria Storm, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

Anatomy of a Love Seen (2014), Barely Legal (2011), Hangar 1: The UFO Files (2014), Attack of the 50ft Cheerleader (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Makyaj 3.9 538
2018 Komedi Makyaj 5.5 493

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Makyaj 7.7 184,117
2017 Komedi Makyaj 5.7 124
2017 Aksiyon Makyaj 4.2 180
2016 Dram Makyaj 6.6 3,913
2016 Dram Makyaj 3.6 135
2016 Dram Makyaj 4.1 1,179
2015 Aksiyon Makyaj 4.5 135
2015 Müzikal Makyaj 6.2 179
2015 Korku Makyaj 4.0 3,735
2015 Dram Makyaj 4.2 557
2015 Komedi Makyaj 8.9 7
2014 Gizem Makyaj 2.8 208
2014 Aile Makyaj 5.6 45
2014 Dram Makyaj
Oyuncu
4.7 2,216
2014 Kısa Metraj Makyaj 9.1 42
2014 Korku Makyaj 4.3 768
2014 Korku Makyaj 2.3 328
2014 Makyaj 7.5 630
2013 Dram Makyaj 5.6 465
2013 Gerilim Makyaj 4.7 1,624
2013 Kısa Metraj Makyaj 8.6 338
2012 Komedi Özel Efekt
Makyaj
2.2 648
2012 Komedi Makyaj 4.5 1,001
2012 Korku Makyaj
Özel Efekt
2.8 272
2012 Kısa Metraj Makyaj 7.3 39
2012 Kısa Metraj Makyaj 7.5 23
2012 Komedi Makyaj 3.1 1,667
2011 Komedi Makyaj 3.3 2,477
2011 Komedi Makyaj 5.7 523
2011 Gerilim Makyaj 3.7 133
2011 Kısa Metraj Makyaj
Özel Efekt
   
2011 Kısa Metraj Makyaj    
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019