Giriş Kayıt
Alexandria Storm

Alexandria Storm


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Alexandria Storm, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

Anatomy of a Love Seen (2014), Barely Legal (2011), Hangar 1: The UFO Files (2014), Attack of the 50ft Cheerleader (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Makyaj 3.9 516
2018 Komedi Makyaj 5.5 492

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Makyaj 7.7 165,283
2017 Komedi Makyaj 5.8 117
2017 Aksiyon Makyaj 4.2 174
2016 Dram Makyaj 6.7 3,863
2016 Dram Makyaj 3.6 132
2016 Dram Makyaj 4.1 1,161
2015 Aksiyon Makyaj 4.5 130
2015 Müzikal Makyaj 6.2 177
2015 Korku Makyaj 4.0 3,603
2015 Dram Makyaj 4.2 546
2015 Komedi Makyaj 8.9 7
2014 Gizem Makyaj 2.8 203
2014 Aile Makyaj 5.6 45
2014 Dram Makyaj
Oyuncu
4.7 2,189
2014 Kısa Metraj Makyaj 9.1 42
2014 Korku Makyaj 4.2 765
2014 Korku Makyaj 2.3 326
2014 Makyaj 7.5 620
2013 Dram Makyaj 5.7 455
2013 Gerilim Makyaj 4.7 1,589
2013 Kısa Metraj Makyaj 8.6 338
2012 Komedi Özel Efekt
Makyaj
2.2 645
2012 Komedi Makyaj 4.5 998
2012 Korku Makyaj
Özel Efekt
2.8 268
2012 Kısa Metraj Makyaj 7.3 39
2012 Kısa Metraj Makyaj 7.5 23
2012 Komedi Makyaj 3.1 1,651
2011 Komedi Makyaj 3.3 2,456
2011 Komedi Makyaj 5.6 519
2011 Gerilim Makyaj 3.6 132
2011 Kısa Metraj Makyaj
Özel Efekt
   
2011 Kısa Metraj Makyaj    
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018