Giriş Kayıt
Chrystia Siolkowsky

Chrystia Siolkowsky


Görsel Efekt, Animasyon

Chrystia Siolkowsky, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mogli: Orman Çocuğu
2018 Macera Görsel Efekt    
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 385,706

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 202,080

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.8 17,530

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 420,639

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 377,891

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 547,933

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 558,076
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 384,509

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 623,117

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 649,631

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 701,720
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 524,308

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,124,820

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 196,579

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 460,584
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,001,903

Barbie ve Üç Silahşörler
2009 Animasyon Animasyon 6.0 1,528

Barbie Parmak Kız
2009 Animasyon Görsel Efekt 5.7 889
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 62

The Nutty Professor 2
2008 Animasyon Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018