Giriş Kayıt
Ella-June Henrard

Ella-June Henrard


Oyuncu

Ella-June Henrard, oyuncu.

Boy 7 (2015), (2011) Kuzey Denizi, Teksas (2011), (2016) Renesse (2016), (2010) Bo (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.0 115
2016 Komedi Oyuncu 6.1 2,838
2015 Romantik Oyuncu 5.0 264
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,965
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 7,674
2013 Dram Oyuncu 6.8 489
2011 Macera Oyuncu 5.7 45

Kuzey Denizi, Teksas
2011 Dram Oyuncu 7.2 7,263
2010 Dram Oyuncu 6.1 1,155
Dizi Altyazıları
Vikings (9,802) Supernatural (4,032) Titans (2,196) The Gifted (1,429) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,095) Manifest (1,066) Black Mirror (1,036) Peaky Blinders (964) Friends (866)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018