Giriş Kayıt
Ella-June Henrard

Ella-June Henrard


Oyuncu

Ella-June Henrard, oyuncu.

Boy 7 (2015), (2011) Kuzey Denizi, Teksas (2011), (2016) Renesse (2016), (2010) Bo (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.1 2,782
2015 Romantik Oyuncu 5.0 260
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,953
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 7,579
2013 Dram Oyuncu 6.8 485
2011 Macera Oyuncu 5.7 45

Kuzey Denizi, Teksas
2011 Dram Oyuncu 7.2 7,170
2010 Dram Oyuncu 6.1 1,148
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018