Giriş Kayıt
Mike Wally

Mike Wally


Sesler

Mike Wally, sesler.

Diğer Bir İsmi: Mike Wallach
Takma İsmi: Wally
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Sesler 8.5 83
2014 Korku Sesler 4.7 2,335

Karanlık Oda
2013 Gerilim Sesler 3.7 1,119
2013 Dram Sesler 5.8 330
2012 Komedi Sesler 3.7 306
2012 Komedi Sesler 5.1 614
2012 Kısa Metraj Sesler 5.4 41
2012 Dram Sesler 7.0 82
2011 Biyografi Sesler 6.4 5
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019