Giriş Kayıt
Kefan Cao

Kefan Cao (55)


Oyuncu

Kefan Cao, 01 Temmuz 1963 Wuxi, Jiangsu Province, Çin doğumlu oyuncu.

Zuo you (2007), (2011) Savaşın Çiçekleri (2011), (2009) Bir Cumhuriyetin Kuruluşu (2009), (2018) Da hong zha (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1963
Doğum Yeri: Wuxi, Jiangsu Province, Çin
Diğer Bir İsmi: Cao Kefan
Takma İsmi: Cao Pang Zi
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 55 Aksiyon Oyuncu 3.4 1,933
2018 Dram Oyuncu    

Savaşın Çiçekleri
2011 48 Dram Oyuncu 7.6 44,919

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 46 Dram Oyuncu 4.9 2,764
2007 44 Dram Oyuncu 7.0 631
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019