Giriş Kayıt
Dane Covey

Dane Covey


Kameraman

Dane Covey, kameraman.

Takma İsmi: Thor
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mickey Matson'ın Serüvenleri Eski Çağ Hazinesi
2016 Aile Kameraman 5.1 573
2015 Dram Kameraman 6.1 6,271
2015 Aile Kameraman 4.8 191
2012 Aksiyon Kameraman 5.2 245
2011 Aksiyon Kameraman 4.4 3,193
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019