Giriş Kayıt
Sophia Lin

Sophia Lin


Oyuncu

Sophia Lin, oyuncu.

Kapak Güzeli (2009) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 6.5 44
2010 Komedi Oyuncu 7.0 83
2009 Aksiyon Oyuncu 3.9 6,067

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 237,712

Kapak Güzeli
2009 Komedi Oyuncu 5.0 19,854
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019