Giriş Kayıt
Amanda Rohlke

Amanda Rohlke


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Amanda Rohlke, yapımcı, yapım yöneticisi.

(2015) Seni Şimdiden Özledim (2015), (2013) Plush (2013), (2016) Run the Tide (2016), (2016) The Rendezvous (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.5 3,129
2016 Dram Yapımcı 5.3 885
2016 Macera Yapımcı 7.5 9,638
2016 Aksiyon Yapımcı 5.2 574

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.8 15,050
2014 Komedi Yapımcı 4.9 367
2014 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 9.4 9
2013 Gerilim Yapımcı 5.4 3,412

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Çeşitli 5.5 101,087
2010 Kısa Metraj Yapımcı    
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019