Giriş Kayıt
Tony Botella

Tony Botella


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Tony Botella, görsel efekt, yapım yöneticisi.

Takma İsmi: Papy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Görsel Efekt 5.9 139
2017 Suç Görsel Efekt 7.5 6,118
2016 Dram Görsel Efekt 6.3 1,964
2015 Komedi Görsel Efekt 7.1 39

Küçük Beyaz Yalanlar
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 21,328
2006 Suç Görsel Efekt 5.1 116
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019