Giriş Kayıt
Tony Botella

Tony Botella


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Tony Botella, görsel efekt, yapım yöneticisi.

Takma İsmi: Papy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Görsel Efekt 5.7 114
2017 Suç Görsel Efekt 7.5 5,550
2016 Dram Görsel Efekt 6.3 1,814
2015 Komedi Görsel Efekt 7.2 36

Küçük Beyaz Yalanlar
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 21,158
2006 Suç Görsel Efekt 5.0 111
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,998) Arrow (1,620) Outlander (1,269) Supernatural (1,112) Better Call Saul (944) La Casa de Papel (914) Titans (905) The Last Ship (892) Doctor Who (815) Kidding (656)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018