Giriş Kayıt
David Dang

David Dang


Görsel Efekt

David Dang, görsel efekt.

Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony (2009), Wonder Woman (2011), (2009) Ziyaretçiler (2009), (2010) Sokak Dansı 3D (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Görsel Efekt 5.1 346

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Görsel Efekt 5.6 78,412

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 204,640
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 116,318
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 81,557
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 1,664

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Görsel Efekt 6.2 52,499
2009 Aksiyon Görsel Efekt 9.1 17,297
2009 Suç Görsel Efekt 8.6 3,231

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 50,353
2009 Korku Görsel Efekt 7.0 308
2008 Dram Görsel Efekt 7.9 217,029

Şrek 2
2004 Animasyon Görsel Efekt 7.2 371,127

Şrek
2001 Animasyon Görsel Efekt 7.9 547,802
Dizi Altyazıları
True Detective (7,482) Vikings (3,977) Shameless (2,705) The Flash (1,609) The Punisher (1,557) Arrow (1,399) Outlander (1,380) The Big Bang Theory (1,343) Supernatural (1,180) Black Mirror (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019