Giriş Kayıt
West Thordson

West Thordson


Müzisyen, Müzisyen

West Thordson, müzisyen, müzisyen.

Parçalanmış (2016), Joy (2015), The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst (2015), Glass (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: West Dylan Thordson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Müzik 7.2 22,521
2018 Aksiyon Müzik 6.2 5,109
2016 Dram Müzik 5.6 143

Parçalanmış
2016 Korku Müzik
Müzik
7.3 316,912
2015 Komedi Müzik 6.6 115,106
2015 Suç Müzik
Müzik
5.3 1,012
2015 Belgesel Müzik
Müzik
8.7 31,835

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Müzik 7.0 124,135
2012 Belgesel Müzik 6.3 264
2009 Belgesel Müzik 7.6 2,122
Dizi Altyazıları
Vikings (12,350) The Punisher (5,817) True Detective (5,120) The Big Bang Theory (3,331) Supernatural (3,310) Luther (2,572) Gotham (2,356) The Blacklist (1,868) Star Trek: Discovery (1,771) Project Blue Book (1,680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019