Giriş Kayıt
Tianzuo Liu

Tianzuo Liu


Oyuncu

Tianzuo Liu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 5.9 105
2017 Fantastik Oyuncu 6.5 8
2016 Oyuncu 6.0 35
2015 Romantik Oyuncu 3.8 237
2015 Macera Oyuncu 4.7 121
2012 Dram Oyuncu 7.6 85
2010 Savaş Oyuncu 6.5 14
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019