Giriş Kayıt
Sarah Daly

Sarah Daly


Senarist, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Sesler

Sarah Daly, senarist, yapımcı, yönetmen asistanı, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Fantastik Senarist
Yapımcı
3.6 516
2019 Korku Senarist
Yapımcı
4.6 2,216
2017 Korku Senarist
Yapım Yöneticisi
5.1 177
2016 Dram Sesler
Senarist
5.0 415
2015 Fantastik Senarist 3.3 160
2013 Kısa Metraj Senarist 7.6 88
2013 Dram Yönetmen Asistanı
Senarist
Yapımcı
5.1 1,523
2008 Gerilim Senarist
Yönetmen Asistanı
7.0 28
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022