Giriş Kayıt
Lisa Maria Hall

Lisa Maria Hall


Kameraman, Sesler, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Lisa Maria Hall, kameraman, sesler, görsel efekt, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Kısa Metraj Kameraman 5.6 18
2010 Kısa Metraj Sesler 7.7 40
2010 Kısa Metraj Sesler
Kameraman
8.0 125
2007 Kısa Metraj Kameraman 7.6 201
2006 Kısa Metraj Kameraman
Görsel Efekt
Sesler
Görüntü Yönetmeni
Çeşitli
7.7 1,081
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019