Giriş Kayıt
Andrew Simon McAllister

Andrew Simon McAllister


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Andrew Simon McAllister, müzisyen, müzisyen, sesler.

The Secret (2016), Agatha and the Truth of Murder (2018), The Devil's Doorway (2018), 37 Days (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Simon McAllister
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Müzik 5.2 2,042
2018 Dram Müzik 6.3 335
2018 Suç Müzik 6.3 1,715
2017 Aile Müzik 6.7 630
2016 Belgesel Müzik
Müzik
5.8 908
2016 Dram Müzik 7.2 1,622
2015 Dram Müzik
Müzik
8.1 764
2015 Fantastik Müzik 6.4 561
2014 Komedi Müzik
Müzik
5.9 203
2014 Tarihi Müzik
Müzik
8.1 1,213
2013 Kısa Metraj Müzik    
2012 Animasyon Müzik
Sesler
6.9 68
2012 Kısa Metraj Sesler
Müzik
6.4 19
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019