Giriş Kayıt
Veronica Cox

Veronica Cox


Makyaj

Veronica Cox, makyaj.

Üç Ahbap Çavuş (2012), Mean Girls 2 (2011), Neşeli Gürültü (2012), The Walking Dead: Webisodes (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Makyaj 6.1 3,055

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Makyaj 6.9 12,349

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Makyaj 6.6 42,368

Kanunsuzlar
2012 Suç Makyaj 7.3 211,771

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Makyaj 5.1 28,230
2012 Komedi Makyaj 5.5 6,971
2012 Dram Makyaj 6.3 2,647

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Makyaj 5.8 7,502
2011 Komedi Makyaj 4.2 18,796
2011 Komedi Makyaj 6.2 1,871
2011 Dram Makyaj 8.0 3,612

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Makyaj 6.1 6,651
2010 Makyaj 2.8 194

Büyük Sır
2009 Dram Makyaj 7.1 20,783
2009 Komedi Makyaj 7.4 16,826
2009 Komedi Makyaj 4.3 9,097
2009 Komedi Makyaj 3.8 2,085
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019