Giriş Kayıt
Juanita Ringeling

Juanita Ringeling (32)


Oyuncu

Juanita Ringeling, 15 Mayıs 1986 Santiago, Metropolitan Region, Şili doğumlu oyuncu.

Shortwave (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1986
Doğum Yeri: Santiago, Metropolitan Region, Şili
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 1,465
2014 28 Korku Oyuncu 5.2 14

Ölümün Alfabesi
2012 26 Korku Oyuncu 4.7 16,693
2012 Komedi Oyuncu 6.3 135
2011 Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 7.9 18
2008 Aile Oyuncu 5.8 28
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019