Giriş Kayıt
Phillip Choi

Phillip Choi


Oyuncu

Phillip Choi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.3 23
2013 Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 7.7 52

Karanlığın Gözleri
2011 Dram Oyuncu 6.8 2,130
2010 Romantik Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 7.2 38
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,234) Vikings (8,444) Luther (2,659) The Flash (2,191) The Punisher (1,974) The Big Bang Theory (1,681) The Blacklist (1,515) Black Mirror (1,500) Peaky Blinders (1,286) Friends (1,271)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019