Giriş Kayıt
Priya Anand

Priya Anand (32)


Oyuncu

Priya Anand, 17 Eylül 1986 Chennai, Tamil Nadu, Hindistan doğumlu oyuncu.

English Vinglish (2012), Fukrey (2013), Raajakumara (2017), Leader (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1986
Doğum Yeri: Chennai, Tamil Nadu, Hindistan
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Komedi Oyuncu 6.5 3,511
2017 31 Komedi Oyuncu 6.9 292
2017 31 Dram Oyuncu 8.2 2,137
2017 31 Aksiyon Oyuncu 1.8 113
2017 31 Korku Oyuncu 6.8 1,786
2015 29 Komedi Oyuncu 5.4 604
2015 29 Komedi Oyuncu 5.6 502
2014 28 Komedi Oyuncu 5.1 65
2014 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 116
2013 27 Komedi Oyuncu 6.8 1,209
2013 27 Oyuncu 7.0 63
2013 27 Komedi Oyuncu 6.9 6,620
2012 26 Komedi Oyuncu 7.9 27,425
2011 25 Dram Oyuncu 6.0 598
2010 24 Komedi Oyuncu 5.6 140
2010 24 Dram Oyuncu 8.0 1,593
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018