Giriş Kayıt
Priya Anand

Priya Anand (32)


Oyuncu

Priya Anand, 17 Eylül 1986 Chennai, Tamil Nadu, Hindistan doğumlu oyuncu.

English Vinglish (2012), Fukrey (2013), Leader (2010), Raajakumara (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1986
Doğum Yeri: Chennai, Tamil Nadu, Hindistan
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Komedi Oyuncu 6.5 3,672
2017 31 Komedi Oyuncu 6.9 302
2017 31 Dram Oyuncu 8.2 2,192
2017 31 Aksiyon Oyuncu 1.8 117
2017 31 Korku Oyuncu 6.8 1,830
2015 29 Komedi Oyuncu 5.4 614
2015 29 Komedi Oyuncu 5.6 508
2014 28 Komedi Oyuncu 5.1 79
2014 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 143
2013 27 Komedi Oyuncu 6.8 1,513
2013 27 Oyuncu 5.2 365
2013 27 Komedi Oyuncu 6.9 9,237
2012 26 Komedi Oyuncu 7.9 29,062
2011 25 Dram Oyuncu 6.0 679
2010 24 Komedi Oyuncu 5.5 196
2010 24 Dram Oyuncu 8.1 3,144
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018