Giriş Kayıt
Priya Anand

Priya Anand (32)


Oyuncu

Priya Anand, 17 Eylül 1986 Chennai, Tamil Nadu, Hindistan doğumlu oyuncu.

English Vinglish (2012), Fukrey (2013), Leader (2010), Raajakumara (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1986
Doğum Yeri: Chennai, Tamil Nadu, Hindistan
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Komedi Oyuncu 6.5 3,794
2017 31 Komedi Oyuncu 6.9 314
2017 31 Dram Oyuncu 8.2 2,278
2017 31 Aksiyon Oyuncu 1.8 129
2017 31 Korku Oyuncu 6.8 1,898
2015 29 Komedi Oyuncu 5.4 619
2015 29 Komedi Oyuncu 5.6 515
2014 28 Komedi Oyuncu 5.1 79
2014 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 143
2013 27 Komedi Oyuncu 6.8 1,535
2013 27 Oyuncu 5.2 370
2013 27 Komedi Oyuncu 6.9 9,355
2012 26 Komedi Oyuncu 7.9 29,561
2011 25 Dram Oyuncu 6.0 683
2010 24 Komedi Oyuncu 5.5 201
2010 24 Dram Oyuncu 8.1 3,242
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019