Giriş Kayıt
Stéphane Girondeaud

Stéphane Girondeaud


Dublör, Oyuncu

Stéphane Girondeaud, dublör, oyuncu.

Monte Carlo (2011), La vérité si je mens! 3 (2012), Goal of the Dead (2014), (2010) Zor Hedef (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Stephanaction
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 124

Özel Ekip
2015 Aksiyon Dublör 5.7 3,021
2014 Komedi Dublör 5.5 1,301

Çin Falı
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 19,282
2012 Komedi Dublör 5.2 1,498
2011 Macera Dublör 5.8 38,542
2011 Dram Dublör 5.6 136

Av
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,633

Zor Hedef
2010 Aksiyon Dublör 6.8 12,662
2009 Oyuncu 5.1 76
2009 Komedi Çeşitli 5.9 934
2009 Suç Oyuncu 8.0 3,164
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,049) Into the Badlands (2,626) The Flash (2,218) American Gods (1,888) Arrow (1,530) Vikings (1,382) The Big Bang Theory (1,292) Gotham (1,214) The Blacklist (1,171) Supernatural (1,077)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019