Giriş Kayıt
Danson Tang

Danson Tang


Oyuncu

Danson Tang, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.3 12
2015 Romantik Oyuncu 7.3 150
2014 Dram Oyuncu 1.7 6
2013 Romantik Oyuncu    
2011 Romantik Oyuncu 7.9 35
2007 Komedi Oyuncu 3.5 632
2007 Aksiyon Oyuncu 4.7 30
2007 Komedi Oyuncu 7.0 102
2005 Aksiyon Oyuncu 5.4 49
- Bilim-Kurgu Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019