Giriş Kayıt
Dillon W. Brown

Dillon W. Brown


Editör, Yönetmen Asistanı, Kameraman, Yapım Yöneticisi

Dillon W. Brown, editör, yönetmen asistanı, kameraman, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapım Yöneticisi
Editorial Department
7.1 11
2012 Kısa Metraj Kameraman 7.1 26
2012 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.7 23

Aşkın Yolu
2011 Komedi Çeşitli
Editorial Department
6.9 6,808
2011 Kısa Metraj Editorial Department
Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.1 45
2010 Kısa Metraj Kameraman 7.7 29
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018