Giriş Kayıt
Arieh Worthalter

Arieh Worthalter


Oyuncu

Arieh Worthalter, oyuncu.

Kız (2018), Marie Curie (2016), (2016) Baskın Günü (2016), (2016) Eternité (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kız
2018 Dram Oyuncu 7.3 3,491
2018 Dram Oyuncu 6.5 58

Baskın
2017 Dram Oyuncu 6.1 441
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 423
2016 Dram Oyuncu 5.3 185
2016 Biyografi Oyuncu 5.6 784

Baskın Günü
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 29,781
2016 Dram Oyuncu 5.6 923
2016 Dram Oyuncu 7.3 191
2015 Oyuncu 5.8 721
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 37

Saldırı
2012 Dram Oyuncu 7.1 3,659
Dizi Altyazıları
True Detective (7,183) Vikings (5,745) The Punisher (2,593) Shameless (2,175) The Big Bang Theory (2,030) Supernatural (1,981) Outlander (1,821) Gotham (1,403) The Blacklist (1,250) Black Mirror (1,171)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019