Giriş Kayıt
Jovan Armand

Jovan Armand


Oyuncu

Jovan Armand, oyuncu.

Dumbbells (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jovan Cornejo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.3 199
2015 Komedi Oyuncu 5.2 1,163
2014 Komedi Oyuncu 5.6 4,420
2014 Komedi Oyuncu 3.5 629
2009 Komedi Oyuncu 7.5 39,478
Film Altyazıları
Upgrade (6,609) Deadpool 2 (5,896) Avengers: Infinity War (3,144) Skyscraper (3,097) Tag (2,678) Adrift (2,369) Down a Dark Hall (1,857) The Endless (1,091) Ah-ga-ssi (761) Ready Player One (653)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,076) Castle Rock (2,042) The 100 (1,646) Sharp Objects (1,437) Preacher (1,255) Better Call Saul (1,114) Vikings (985) Westworld (961) Suits (959) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018