Giriş Kayıt
Laura Keightley

Laura Keightley


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Oyuncu

Laura Keightley, sanat bölümü, set dekoratörü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 7.1 13,465
2016 Dram Sanat Bölümü 7.3 6,551
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.3 849
2014 Gerilim Oyuncu 4.7 21
2013 Dram Sanat Bölümü 5.7 408
2009 Dram Sanat Bölümü 6.9 374
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,755) This Is Us (2,520) Star Trek: Discovery (2,291) Gotham (1,650) The Flash (1,425) Vikings (1,242) The OA (1,069) The Blacklist (915) American Gods (853) Arrow (742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019