Giriş Kayıt
Rob O'Connor

Rob O'Connor


Editör

Rob O'Connor, editör.

Takma İsmi: Sugar Pants
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Editorial Department 5.0 465
2013 Aksiyon Editorial Department 5.0 807
2012 Dram Editorial Department 6.5 913
2012 Belgesel Editorial Department 6.9 484
2011 Komedi Editorial Department 4.9 549
2010 Korku Editorial Department 8.0 171
2009 Komedi Çeşitli 5.9 2,837
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,480) Shameless (2,175) Fear the Walking Dead (1,846) Suits (1,652) Castle Rock (1,542) Bodyguard (1,451) La Casa de Papel (1,362) The Sinner (1,200) Mayans M.C. (1,181) The 100 (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018