Giriş Kayıt
Casey Crowdis

Casey Crowdis


Casey Crowdis,

Aşkın İzleri (2012), Home Run (2013), Hellraiser: Judgment (2018), The Mustanger and the Lady (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku 0 4.3 3,580
2017 Western 0 6.9 1,543
2016 Dram Çeşitli 6.6 214
2013 Dram 0 6.0 2,711

Aşkın İzleri
2012 Dram 0 5.9 25,057
2012 Aile 0 6.2 1,357
2011 Komedi 0 5.2 1,698
2010 Dram 0 7.1 143
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019