Giriş Kayıt
Faris Dobraca

Faris Dobraca


Kameraman, Sesler

Faris Dobraca, kameraman, sesler.

Yolda (2010), İyi Olmak Zor (2007), Bırakma Beni (2017), Scream for Me Sarajevo (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bırakma Beni
2017 Dram Kameraman 8.7 670
2017 Dram Kameraman 7.3 495
2017 Belgesel Kameraman 8.9 656
2015 Belgesel Sesler 7.1 247
2014 Dram Kameraman 6.1 228

Sesini Duyuramayanlar İçin
2013 Dram Kameraman 6.5 230

Sen Dünyaya Gelmeden
2012 Dram Kameraman 7.4 14,400
2012 Dram Kameraman 6.9 72
2012 Dram Kameraman 6.1 36

Yolda
2010 Dram Kameraman 7.0 1,689
2007 Komedi Kameraman 4.6 266

İyi Olmak Zor
2007 Dram Kameraman 7.5 935
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019