Giriş Kayıt
Dan Seddon

Dan Seddon


Sanat Bölümü, Yönetmen, Senarist

Dan Seddon, sanat bölümü, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 47,541

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 38,782
2014 Animasyon Çeşitli 6.3 71,192

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Çeşitli 6.7 94,696
2009 Animasyon Yönetmen
Senarist
Yapım Tasarımcısı
Animasyon
7.0 41
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019