Giriş Kayıt
Paula Beer

Paula Beer


Oyuncu

Paula Beer, Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Frantz (2016), Karanlık Vadi (2014), Bad Banks (2018), Transit (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Boyu: 1.67 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.9 50

Asla Gözlerini Kaçırma
2018 Dram Oyuncu 7.6 1,836
2018 Dram Oyuncu 6.9 2,147
2018 Suç Oyuncu 8.0 2,267
2017 Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.5 10,219

4 Kral
2015 Dram Oyuncu 6.8 761

Diplomasi
2014 Dram Oyuncu
7.1 4,393

Karanlık Vadi
2014 Western Oyuncu 7.1 10,394
2012 Biyografi Oyuncu 6.1 671
2010 Dram Oyuncu 7.0 936
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019