Giriş Kayıt
Simon Norman

Simon Norman


Sesler, Müzisyen

Simon Norman, sesler, müzisyen.

Stalled (2013), Soft Lad (2015), The Rise of the Krays (2015), (2016) Let's Be Evil (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.3 93
2016 Korku Sesler 4.5 6,215
2016 Suç Sesler 4.4 433
2015 Komedi Sesler 6.9 32
2015 Dram Sesler 5.7 704
2015 Aksiyon Sesler 3.7 500
2015 Suç Sesler 5.0 1,709
2015 Gizem Sesler 4.4 1,620
2014 Dram Sesler 6.2 46
2014 Dram Sesler
Müzik
8.3 22
2013 Komedi Sesler 4.7 1,733
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019