Giriş Kayıt
Daffany McGaray Clark

Daffany McGaray Clark (35)


Oyuncu

Daffany McGaray Clark, 27 Ekim 1983 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 27 Ekim 1983
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Komedi Oyuncu 7.3 2,324
2017 34 Kısa Metraj Oyuncu 4.7 69
2016 33 Dram Oyuncu 4.1 216
2015 32 Komedi Oyuncu 3.9 279

Bana Ulaş
2014 31 Dram Oyuncu 4.9 2,256
2013 Dram Oyuncu 7.9 21,855
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019