Giriş Kayıt
Jake Iesu

Jake Iesu


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Jake Iesu, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 7.9 486,618

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Kameraman 6.6 229,218

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Kameraman 6.4 176,849

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Kameraman 8.1 367,959

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Kameraman 5.4 95,281

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 782,887

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Kameraman 7.2 130,130
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 5.4 20
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 402,082

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Kameraman 7.3 433,949
2012 Dram Kameraman 7.9 396
2008 Komedi Kameraman 7.4 1,567
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019