Giriş Kayıt
Emilie Paquet

Emilie Paquet


Oyuncu, Özel Efekt, Görsel Efekt

Emilie Paquet, oyuncu, Özel efekt, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Émilie Paquet
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eşitlik Savaşçısı
2018 Biyografi Oyuncu 6.5 4,158
2016 Komedi Oyuncu 5.6 19,765
2016 Bilim-Kurgu Kameraman 7.3 4,559

Çığ Operasyonu
2016 Dram Oyuncu 6.0 5,682

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Özel Efekt 6.1 516,645
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 343,378
2016 Komedi Oyuncu 5.8 15,747
2016 Dram Özel Efekt 7.0 6,740
2015 Biyografi Oyuncu 8.1 354,731
2015 Komedi Kameraman 8.3 7,632

Hayaletin İntikamı
2015 Korku Özel Efekt 5.2 13,800

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Oyuncu 6.0 9,167

12 Maymun
2015 Macera Özel Efekt 7.7 34,523
2015 Suç Taşıma Bölümü 6.7 53,901
2014 Dram Özel Efekt 7.4 70,405

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 607,833
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 143,059
2013 Biyografi Çeşitli 7.4 1,356
2013 Dram Özel Efekt 7.5 38,897

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Çeşitli 6.9 206,687

Aşkın Çekimi
2012 Dram Çeşitli 6.4 65,719

Yolda
2012 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.1 37,531

Kalbim Durmadan Önce
2012 Dram Çeşitli 5.7 109

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Çeşitli 5.6 78,670

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 151,602
2010 Aksiyon Çeşitli 4.2 272

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Çeşitli 6.3 97,365
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019