Giriş Kayıt
Lea Robinson

Lea Robinson


Lea Robinson,

(2010) Beni Asla Bırakma (2010), (2012) Anna Karenina (2012), (2009) Dorian Gray (2009), (2010) Kadının Fendi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lee Robinson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.1 388,779
2012 Dram Taşıma Bölümü 6.6 84,191
2011 Komedi Çeşitli 4.9 557

Kadının Fendi
2010 Biyografi Taşıma Bölümü 7.2 13,056

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Taşıma Bölümü 7.1 129,528
2009 Dram Taşıma Bölümü 6.3 57,656
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (457,188) American Gods (3,224) Into the Badlands (2,344) Gotham (2,103) The Big Bang Theory (1,519) Vikings (1,484) The Flash (1,415) Supernatural (1,360) Arrow (1,316) The Blacklist (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019