Giriş Kayıt
Ali Marhyar

Ali Marhyar


Oyuncu

Ali Marhyar, oyuncu.

Derin Kabus (2014), Karanlık Cennet (2010), (2012) Bin Ladin'i Öldürmek (2012), (2011) Kadınlar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.4 165
2016 Oyuncu 6.3 2,099

Vahşi Yaşam
2014 Dram Oyuncu 6.6 519

Derin Kabus
2014 Korku Oyuncu 6.2 65,097
2013 Komedi Oyuncu 7.3 463

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 247,009
2012 Komedi Oyuncu 5.4 1,334

Kadınlar
2011 Dram Oyuncu 5.6 5,800
2011 Komedi Oyuncu 6.2 385
2011 Oyuncu 6.0 162

Karanlık Cennet
2010 Dram Oyuncu 5.6 1,735
2009 Komedi Oyuncu 4.1 24
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019