Giriş Kayıt
Varun Grover

Varun Grover (39)


Müzisyen, Senarist, Oyuncu

Varun Grover, 26 Ocak 1980 Hindistan doğumlu müzisyen, senarist, oyuncu.

Masaan (2015), Dum Laga Ke Haisha (2015), N.H 10 (2015), Ankhon Dekhi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ocak 1980
Doğum Yeri: Hindistan
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist 8.9 50,162
2015 35 Komedi Müzik 7.5 14,432
2015 35 Suç Müzik 7.2 11,098
2015 35 Suç Oyuncu 5.7 4,975
2015 35 Dram Senarist
Müzik
8.1 17,915
2013 33 Komedi Müzik 8.0 8,145
2013 33 Gizem Müzik 5.8 308
2013 33 Belgesel Müzik 7.8 457

Wasseypur Çeteleri
2012 32 Aksiyon Müzik 8.2 67,517

Hamallar
2012 32 Dram Müzik 7.2 71

Sarı Botlu O Kız
2010 30 Suç Müzik 6.7 3,176

Tepedeki Kaza
2010 30 Suç Senarist 4.2 270
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019