Giriş Kayıt
Paul Norris

Paul Norris (93)


Senarist

Paul Norris, 26 Nisan 1914 doğumlu senarist.

Genç Kahramanlar (2010) yapımıyla biliniyor.

Paul Norris, 05 Kasım 2007 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1914
Ölüm Tarihi: 05 Kasım 2007
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Senarist 7.4 5,456
2018 Animasyon Senarist 6.4 1,004

Scooby-Doo & Batman: Cesur ve Gözüpek
2018 Animasyon Senarist 6.7 822
2018 Aksiyon Senarist 7.9 28,503

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Senarist
6.5 298,907
2017 Animasyon 7.3 107,200

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon 6.5 554,454
2015 Animasyon Senarist 6.8 32

Adalet Birliği: Atlantis Tahtı
2015 Animasyon Senarist 6.7 15,827

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 Animasyon Senarist 8.2 35,872

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.7 25,162

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Senarist 7.3 6,470
2001 Macera Senarist 7.5 106,731
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018