Giriş Kayıt
Paul Norris

Paul Norris (93)


Senarist

Paul Norris, 26 Nisan 1914 doğumlu senarist.

Genç Kahramanlar (2010) yapımıyla biliniyor.

Paul Norris, 05 Kasım 2007 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1914
Ölüm Tarihi: 05 Kasım 2007
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist    
2018 Animasyon Senarist 7.4 4,526
2018 Animasyon Senarist 6.4 947

Scooby-Doo & Batman: Cesur ve Gözüpek
2018 Animasyon Senarist 6.7 774

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Senarist
6.6 288,804
2017 Animasyon 7.3 105,321

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon 6.6 548,768
2015 Animasyon Senarist 6.8 32

Adalet Birliği: Atlantis Tahtı
2015 Animasyon Senarist 6.7 15,545

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 Animasyon Senarist 8.2 35,387

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.7 24,722

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Senarist 7.3 6,376
2001 Macera Senarist 7.5 106,200
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018