Giriş Kayıt
Tim Van Horn

Tim Van Horn


Görsel Efekt, Animasyon, Editör

Tim Van Horn, görsel efekt, animasyon, editör.

Blue Bloods (2010), Stingray Sam (2009), Aşk Yeniden (2012), (2014) True Detective (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Gelen
2017 Korku Görsel Efekt 6.2 67,176

Vahşiler
2017 Macera Görsel Efekt 7.2 50,318
2017 Dram Görsel Efekt 8.1 17,444

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Animasyon 6.8 18,153

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 Dram Görsel Efekt 6.9 57,488

Kağıttan Kentler
2015 Dram Görsel Efekt 6.3 86,674

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Görsel Efekt 5.6 48,012
2015 Suç Görsel Efekt 8.6 272,920

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 59,288

Şans Ayağıma Geldi
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 47,093

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.0 125,066
2014 Dram Görsel Efekt 8.5 38,646
2014 Korku Görsel Efekt 5.9 6,376

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Görsel Efekt 7.7 311,004
2014 Korku Animasyon 6.8 45,430

Kalbin Direnişi
2014 Dram Görsel Efekt 7.9 30,852
2014 Suç Görsel Efekt 9.0 431,785
2014 Dram Görsel Efekt 7.2 13,834
2013 Biyografi Görsel Efekt 6.8 2,146
2013 Suç Görsel Efekt 8.4 71,515

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Görsel Efekt 5.8 13,833

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 266,392

Aşk Yeniden
2012 Komedi Görsel Efekt 6.3 38,417

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 124,235
2011 Belgesel Animasyon 6.1 369
2011 Belgesel Animasyon 7.1 305
2011 Dram Animasyon 6.9 45,562

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Görsel Efekt 6.9 92,586
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 28,323
2010 Belgesel Animasyon 7.0 41
2010 Dram Görsel Efekt 8.2 12,396
2010 Suç Görsel Efekt 8.6 157,997
2009 Belgesel Animasyon 7.6 117
2009 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
7.2 713
1974 Belgesel Animasyon 8.8 1,910
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019