Giriş Kayıt
Ron Provencal

Ron Provencal


Oyuncu

Ron Provencal, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vurguncular
2016 Komedi Oyuncu 7.1 140,594
2013 Komedi Oyuncu 6.6 118,014
2012 Suç Çeşitli 5.9 560
2011 Dram Oyuncu 5.7 11,770
2010 Animasyon Oyuncu 5.2 2,816

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 86,442
2008 Dram Oyuncu 6.5 3,674
2008 Komedi Oyuncu 7.0 11,931
2008 Aksiyon Oyuncu 2.4 720
Film Altyazıları
Upgrade (6,530) Deadpool 2 (5,766) Avengers: Infinity War (3,079) Skyscraper (3,064) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,828) The Endless (1,075) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (639)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,033) Castle Rock (2,011) The 100 (1,618) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,215) Better Call Saul (1,100) Vikings (965) Suits (955) Westworld (940) Yellowstone (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018