Giriş Kayıt
Colin Riendeau

Colin Riendeau


Colin Riendeau,

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 601,425

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Çeşitli 6.9 205,374

Sürgün
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 26,555

Aşkın Çekimi
2012 Dram Çeşitli 6.4 65,214
2011 Kısa Metraj Çeşitli 7.1 60
Film Altyazıları
Roma (5,351) The House with a Clock in Its Walls (4,620) Venom (3,794) Bird Box (2,725) First Man (2,636) A Simple Favor (2,183) Backtrace (1,563) Lukas (1,478) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,381) The Predator (1,177)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,149) Vikings (3,754) The Flash (2,180) Arrow (2,000) Outlander (1,117) Friends (1,105) La Casa de Papel (1,103) The Protector (1,078) The Big Bang Theory (892) Black Mirror (834)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018