Giriş Kayıt
Ross Lynch

Ross Lynch (22)


Oyuncu, Müzisyen

Ross Shor Lynch, 29 Aralık 1995 Littleton, Colorado, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Chilling Adventures of Sabrina (2018), My Friend Dahmer (2017), Gençlik Plajı Filmi (2013), Austin & Ally (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ross Shor Lynch
Doğum Tarihi: 29 Aralık 1995
Doğum Yeri: Littleton, Colorado, ABD
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.84 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.8 29,069

Durumunu Güncelle
2018 Komedi Oyuncu 5.8 2,132
2017 22 Biyografi Oyuncu 6.3 9,194

Kartopu Savaşları
2015 20 Animasyon Oyuncu 6.1 1,027
2015 20 Aile Oyuncu 6.3 2,649
2014 Aile Oyuncu 7.3 9

Muppets Aranıyor
2014 19 Macera Oyuncu 6.4 28,236

Gençlik Plajı Filmi
2013 18 Aile Oyuncu 5.9 7,799
2012 Dram Oyuncu 5.3 1,740
2011 Komedi Oyuncu
Müzik
6.0 7,664
2006 Belgesel Oyuncu 2.8 498
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,610
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018