Giriş Kayıt
Miles Rowland

Miles Rowland


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Miles Rowland, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu.

One Eyed Girl (2014), Vahşet Geçidi (2014), Danger 5 (2011), (2016) Boys in the Trees (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Kameraman 7.2 216
2016 Dram Kameraman 6.3 2,746

Vahşet Geçidi
2014 Korku Kameraman 5.4 3,400
2014 Dram Kameraman 6.6 3,327
2013 Dram Kameraman 6.2 1,230

Dönüş
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 1,166
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.8 24
2011 Belgesel 6.7 1,052
2011 Macera Oyuncu
Kameraman
8.4 3,810
2010 Kısa Metraj Kameraman    
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019