Giriş Kayıt
Miles Rowland

Miles Rowland


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Miles Rowland, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu.

One Eyed Girl (2014), Vahşet Geçidi (2014), Danger 5 (2011), (2016) Boys in the Trees (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Kameraman 7.1 142
2016 Dram Kameraman 6.3 2,645

Vahşet Geçidi
2014 Korku Kameraman 5.4 3,400
2014 Dram Kameraman 6.6 3,291
2013 Dram Kameraman 6.2 1,218

Dönüş
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 1,148
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.8 24
2011 Belgesel 6.7 1,042
2011 Macera Oyuncu
Kameraman
8.4 3,755
2010 Kısa Metraj Kameraman    
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018